Sunday, September 7, 2008

Terima Kasih!

Aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada:-
  1. Mak Usu, yang sering mengingatkan aku jangan tidur siang.
  2. Ika Kembong, yang selalu mengejek, aku takkan ada boyfriend forever.
  3. Yati Ganu, yang membakar semangat aku setiap kali kita YM.
  4. Mariam May, yang selalu membebel setiap kali aku datang berjumpa dengannya.
  5. Mek Salam Pantai Timur, yang menjadi sumber inspirasi.
  6. Kerajaan Malaysia, yang menghantar aku ke Infosys, India sehingga aku sakit-sakit.
Kalau tidak kerana anda semua, takkan ku hilang 11kg dalam tempoh setahun ni! Bangganya aku. Hehe..

8 comments :

debu-papa said...

ooo dah turun 11kilo.. patut la dah bertahun baru tanya aku dah fit ker tak... ekekeke

CikSengal said...

tu aku ingat nak tiru cara ko kalau ko dah fit.. hekhekhek..

mohdnajwan said...

Turun 11 kg? uhuhu ni blm kire orang yang kurus pegi india nih.. makin jadik lidi!

CikSengal said...

nape najwan? tak percaya? susah tu nak lose weight. amik masa setahun pun baru 11kg. jangan lepas raya ni naik sudah. hehe..

debu-papa said...

cara aku tak sesuai utk pompuan kiut2 cam ko.. ekekeke

tp aku teringat kat member aku gi india kena cirit-birit, turun berkilo2 gak ler.. ko cirit tak?

CikSengal said...

tak pasal2 keluar muscle beso gabak ye.. hehe..

bukan stakat cirit-birit, muntah2 & demam2 pun ada.. all in 1.. mana tak turun berat..

amnikhassim said...

wah2...saya turun 6 kilo beb... hahahha, so my ideal weight 46 kg... ehem... :wink: :wink: yatt jangan jeles

CikSengal said...

amni,
Jeles2.. Ada tak cara lagi cepat dan berkesan turunkan berat badan ni? Kalau nak kembali ke berat zaman muda2 dulu memang susah laa. Huhu..