Monday, September 8, 2008

Cerita Hari Isnin

Nothing much. Bilik opis ku ini sudah dikemas. :-p Dah pandai menyelongkar, menyepah, kena la pandai kemas ye.



Last week, one of my foreign students from China got me a gift. Dia kata, sebagai tanda terima kasih aku telah mengajar dia. Terharunya aku sampai tak terkata apa. It's a chopstick set. Walaupun aku gerun tengok muka (I assume dewa-dewa Cina) yang ada kat chopstick tu, aku tetap menghargainya. Thank you Wang FengNan..



Aku tengah ada lab session ni. Student sibuk buat programming, aku pulak sibuk merepek kat sini. Hehe..

3 comments :

debu-papa said...

jgn ko buat korek idung dah ler...

mohdnajwan said...

yang sebelah chopstick tu ape? nampak mcm usb drive je.. hihi

CikSengal said...

alpha,
aku dah pamer wat perhiasan ler..

najwan,
astaga, usb drive? ada la lebih kurang sizenya. tu buat alas chopstick ler. hehe..