Saturday, April 14, 2012

OMONAA.. Jay Park in Kota Kinabalu!!

Baru je aku terkejut badak pasal Ronan Keating nak datang KK. Ni lagi satu berita buat aku terkejut atuk badak. Jay Park is coming to town!! The date is 12th May 2012 and the venue is 1Borneo. Gempak seh. Banyak-banyak tempat, kenapa dia datang KK ni? Why KK? Why? Gilakk..

cr: kpopped

And banyak-banyak tempat kat KK kenapa buat kat 1Borneo? Why? Why? Why? WHHYYYY?? Macam mana aku nak sorok muka? Habislah aku bakal kantoi dengan students. Mari kita suruh students buat assignment supaya mereka tak dapat datang FM ni. Kihkihkih..

Let me share you some info lah kan. Fan Meeting akan diadakan pada hari Sabtu 12 Mei, pukul 4 petang. Venue yang lebih detail akan ditentukan kemudian sebab Gourmet Lane tu besor. Siapa yang nak dapatkan autograph Jay tu, sila dapatkan album Jay di outlet Speedy yang terdekat. Dalam pakej album tu kalau tak silap ada limited t-shirt and so call FanMeeting pass katanya. Kena pakai t-shirt tu kot untuk dapatkan sign. So far, ni dulu maklumat yang ada. Nanti aku update lagi. Credit to K Bel from CARI yang sudi tanyakan UMM pasal event ni bagi pihak aku. Thanks K Bel. ^___^

Jom jom jom kita jumpa Jay Park!! 


*update 19/4*

CD Jay Park boleh dibeli di Speedy Outlet sekitar KK dengan harga RM90 (inclusive t-shirt and limited fan meeting passes) bermula hari Sabtu, 21 April 2012.



*update 21/4*

J-Walkerz especially in Sabah : here the latest news for you :

1. Ticket for FanMeet and Autograph :
Showcase Pass for every RM30 reload from 1Borneo Hyper Mall and Api Api DiGi Retail Centres in KK. Very limited passes available. 
For autograph pass, fans can get a Package A offered by Universal (Please note that DiGi only gives showcase pass once they activate DiGi Music Pluz. Autograph passed are handled by Universal)

2. If it's true they need to purchase CD : how many ticket inside the CD and it's for which part ? FanMeet or Autograph or both?
Universal Music Malaysia is offering two ticketing packages to accommodate their preferences:
Package A, priced at RM150 (showcase pass, autograph pass, New Breed CD and limited edition Jay Park T-Shirt) and Package B at RM90 (showcase pass, New Breed CD and limited edition Jay Park Wristband).
~ These packages can be purchased at selected Speedy outlets nationwide.

3. Is the event is open for public ? Since the event will be held inside the mall.
Open to audience with tickets only.

4. Overseas fan from Philippine, Brunei and Indonesia since this country is nearer to Sabah. How overseas fan purchase the ticket?
Fans need to buy the DiGi Prepaid SIM packs(in Malaysia) at RM8.50 + RM30 reload coupons or the Universal packages from Speedy outlets.
Also, below is the mechanics of the showcase pass redemption which will be available on DiGi’s website by Monday, 23rd April.

Mechanics for Showcase Pass Redemption:

1. Reload RM 30 at participating DiGi outlets
DiGi Retail Centre 1 Borneo
DiGi Retails Centre Api-Api

2. SMS JP to 2016 to activate Jay Park DiGiMusic Package (cost RM5), consisting of
- 30 days DiGiMusic Pluz subscription*
- Plus FREE Jay Park “Know Your Name”, “Star” & “Girlfriend” CallerTune**
* DiGi Music Pluz subscription will be auto-renewed at RM5/month after 30 days.
** Caller Tune subscription will be auto-renewed at RM2/month after 30 days.

3. No Unique Experience offered to customers in KK;

Showcase details:-
Showcase title: DiGi LIVE presents Jay Park Showcase (title tbc)
Venue: 1 Borneo Hyper Mall, Gourmet Lane, KK Sabah
Date & Time: 12 May 2012; 7pm

***Thanks to K Bel.. ^____^



Aku dah menyinggah Speedy 1Borneo. Staf kat situ kata next week baru UMM starts shipping the CDs. Tunggu je lah ye. Tak pun, tinggalkan no tepon kat dia. She will call when the CDs arrived. Best of luck~!!


Corat-coret on Jay Park's FM can be seen here..

9 comments :

Aliah Nuqmans said...

apesal ramai sangat hartis nak g KK neh?
seb bek aku x gilekan JP ni.
kalo eunhyuk haku da book tiket da.
hahahahhh

CikSengal said...

nangis............

nabila azmi said...

follow sini=)

Anonymous said...

boleh tny? d kk ada autograph session jg ka?

SimplySeoul said...

i'm going ^^. now let's predict his flight, because he's coming from seoul first not kl. any idea about his schedule?

Anonymous said...

Is package A RM150 or RM95..? Here's the link where I saw it says
Package A:RM95 Package B:RM75..
http://entertainment.malaysia.msn.com/music/win-an-exclusive-chance-to-get-up-close-and-personal-with-jay-park#page=2

CikSengal said...

It's RM95.. Been out of the country for the pass 2 weeks and didn't have the chance to update this entry.. Thanks for the tips!!

Simplyseoul,
He might come to KK via KL..

Anon,
ADA AUTOGRAPH SESSION~!!

Anonymous said...

kelmarin(khamis) ada org dr 1B edar2 tiket free d sana DKP untuk tgk Jay Park..ada 100 tiket rasanya...untungla stdt yg dpt tu

CikSengal said...

yep.. heard about it.. rasanya macam tak dapat sambutan tu.. well it's actually not fair to those who paid to go..