Wednesday, June 27, 2012

Sexy, Free & Single

Siapa yang sexy, free and single? CikSengal lah, siapa lagi. Silalah ngorat. Kohkohkohkoh.. 

Stop merepek, dan terus ke agenda sebenar. Sexy, Free & Single ni tajuk album terbaru kumpulan favourite CikSengal dari Korea nun. Dah album nomot 6 dah. Sekejap je. Rasanya baru je hari tu beli album Mr Simple. Ni dah nak kena beli album lain pulak. Minat punya pasal, CikSengal turutkan je.

Dah tengok gambar teaser masing-masing? Err.. CikSengal tak tau nak cakap apa. Sangat merepek itu stylist di SM buat konsep macam ni. Tapi kira better lah kan daripada konsep yang lepas, seorang baru balik Le Tour de Langkawi eksiden dengan burung kasawari, seorang pakai spender hijau, seorang pakai barut pelangi. Muntah pelangi CikSengal tengok.

Konsep Beautiful Man?? Yikes!!

Kali ni, bukan lagi individual cover album. Nangis kan kalau nak buat koleksi, nak kena beli sampai 10. CikSengal takde lah beli sampai 10. Satu je dah cukup. Hahaha.. Satu je ke CikSengal? Tettt... 

So the album costs KRW22,000, comes with a photobook of 84 pages and a poster. Beratnya 850g. Mangaiii.. Ni bukan Sexy, Free & Single lagi dah ni. Tapi Headache, Heavy & Expensive. Untuk maklumat lanjut atau siapa-siapa nak order album Sexy, Free & Single ni, boleh lah pergi ke MYNC: Online Store. Menarik tau harga yang diletakkan tu.

Jadinya, lepas ni makin ligat lah aktiviti CikSengal kan. Mana tau, November ni terobang lagi pergi Seoul. Ngahahahaha.. Crajeeee.. 

5 comments :

Anonymous said...

Salam Cik Sengal..Nov nak pegi koya lgi ke...waa bestnye...nak ikut gak leh tak...huhuhu....

Mila

Eiqa Lyka Vandetta said...

Leeteuk oppa handsome ! kekeke

reintel said...

Kalau ko nak pegi, inform aku awal yer. nak ikut.

Dari 'Pakcik kurang siuman keje kat Alamesra'

CikSengal said...

anon,
boleh.. tapi tak pegi jalan2.. pi kejar suju je.. :P

eiqa,
semua hensem.. hehehe..

reintel,
pakcik kurang siuman ni macam kenal je.. kekekeke.. bleh ikut tapi larat ke nak main kejar2 ngan suju?? hahaha..

CikSengal said...

anon,
boleh.. tapi tak pegi jalan2.. pi kejar suju je.. :P

eiqa,
semua hensem.. hehehe..

reintel,
pakcik kurang siuman ni macam kenal je.. kekekeke.. bleh ikut tapi larat ke nak main kejar2 ngan suju?? hahaha..