Tuesday, November 18, 2008

Cerita Petang Selasa

Dah pukul berapa la ni. Dari tadi buat skema jawapan tak siap-siap lagi. Bilalah agaknya aku boleh start marking semua exam paper yang bertimbun tu. Padan muka aku! Dulu masa buat soalan tak reti nak sediakan jawapannya sekali. Sekarang baru nak terhegeh-hegeh. Besok ada lagi satu exam. Yang tu pun tak ada skema jawapan lagi. Masak la aku macam ni!



ARGHHHHH!!!!

10 comments :

faizhensem said...

x pe cik...
susah sgt, nanti saya mark kertas saya sendiri, sy buat skema sndiri...

CikSengal said...

yo lah tu... kali ni senang je saya marking.. banyak yang dapat telur ayam.. kumpul2 bley buat kenduri kawen ni.. haha..

sitinurulhawa said...

ini gambor yatt plg cun pernah aku tgk haha

CikSengal said...

belum lagi angkat muka tu.. pengsan terus sape yang nengok.. hikhik..

sitinurulhawa said...

filim terbaru yg bakal menggegar dunia "JANGAN ANGKAT MUKA"

staring : Cik Sengal

CikSengal said...

pelakon lari dulu, coz pelakon tu penakut giler.. hehe..

ernie said...

wakjakakkakakakak.. sakit perut aku gelak.,..

CikSengal said...

Or buat muka magibon. Wahaha..

EyEdA said...

hehe..lectrr pon mcm stdnt gk ekk..tguh keje..hehe..guwau kak yatt

CikSengal said...

biasalaaa tu.. hehehe..