Saturday, March 8, 2014

Weight Management Challenge Part 2

Part 2 kekdahnya. Part 1 dah buat tahun lepas bulan 10. Huru-hara kau, sebab aku tak bersenam langsung pun. Tak jaga makan pun. Seram sejuk je nak kena buat check up lagi sekali. Memang pejam mata dan bakal tutup telinga lah kejap lagi kena lecture dengan doktor. Haha..

Hambik kauuu.. Naik sekilo! Adey lahh.. Bertambah-tambah lah overweight aku. Huwaaa!! Kena exercise. Kena exercise. Memang tadah telinga je lah kena bebel. Next weigh in bulan 8 nanti. Masak ler aku. Raya ni mesti bertambah-tambah kena pam. Macam mana nak kurus? Dah lah takde motivasi langsung. Sobss..

Siapa yang sudi tolong aku lose some weight? Desperate dah kot ni. Huhu..


2 comments :

CT Humairah said...

mungkin boleh cuba Diet Atkins :D alhamdulillah membantu CT.. insyallah nanti nak mula sharing sharing pasal DA.. try search.. ramai dah berjaya..

CikSengal said...

CT,
Berkesan ek? Nak kena try lah.. masalahnya takde disiplin.. kalau gigih kuatkan iman boleh saje..