Sunday, February 10, 2013

Quickie..

Hallu readers~!! Dah lama tak update blog ni kan. Entries banyak, cuma semuanya terperap dalam draft. Bila terasa nak menaip, sempat tulis tajuk je. Lepas tu terus tinggal. Dah tu terbiar. Nak tunggu mood menaip datang balik punya lah lambat. So sekarang ni dok publish mana-mana entry yang ada walaupun kebanyakannya dah basi. T__T

Will be back with more entry jalan-jalan. Just got back from 10-days backpacking in Japan and 4-days sunbathing in Mabul Island. Other than that, nak mulakan entry on Jalan-Jalan Sabah. Kot-kot boleh buat rujukan mereka-mereka yang tak pernah datang Sabah ni kan. So, tungguuuuuuuuuu~!! ^____^

8 comments :

tim-mystic-crafts said...

Cik Sengal!!! x sempat kita nak beramas mesra di kyoto...huhu..aku ni selagi x abis language course ni mmg xde life nk berjimba2..nnti dtg lagi ek..wajibs jumpa! :)

CikSengal said...

tu ler... ko lama lagi ke kat sana? aku macam nak pi lagi laa sana.. best.. hahahaha.. tapi ongkosnye adoihh..

anne said...

sis..nk tnye u psl trip u g korea lepas..can email me x?
nurul2303@gmail.com

thanx..=)

CikSengal said...

nak tanya apa? sila email ke yattdd[at]gmail[dot]com...

pavlova said...

alaaa..cik sengal..lama nye x update blog..kt rindu nak baca your update ttg travel tu

Aliah Nuqmans said...

kak.. nape blog ko updet 3 months ago kt blog list aku.. iskkk...

CikSengal said...

pavlova, inspirasi menaip belum sampai lagi.. nanti bila dah banyak idea memang non stop menaip..

CikSengal said...

aliah, memang dah lama tak update pun...