Friday, February 6, 2009

My New Toy!

Presenting..



Jangan ditanya harganya berapa. Yang pasti, aku memang kopak habis!

10 comments :

martt.hong said...

huh! unbelievable that u can playing piano...salute!!!

Misako said...

waaa...bestnya.. nanti boleh upload video laks..main lagubest..

r0xz said...

aik..pandai main ke ni?
hehehe~
kalo jenis ni mau jugak lebih dari 2K..yamaha lagi tu.. :P

Nenny Ruthfalydia Rosli said...

mimpi jadi nyata?

ernie said...

AKHIRNYA YAT.. CAIYO CAIYO

niezam sdk said...

Salam cik :D t'serempak blog cik ni dr link Misako :) wohoo ni sepa men piano nih, leh tahan~

CikSengal said...

martt.hong,
Playing for fun only lah..

Misako,
wahaha.. upload kat mana? youtube? belum berani lagi. keke..

r0xz,
don't underestimate people! ni bakat terendam taw. errr.. no comment on the price.. :p

k nenny,
yep! At last!

ernie,
yeah bebeh! kalau nak pektis meh laa datang rumah.. :)

niezam,
ni niezam mana lah pulak ye.. jangan tak tahan.. :)

niezam sdk said...

@CikSengal aderla niezam yg stiap isnin mhadiri kuliah kul 8, lecture Etika ekeke XD

CikSengal said...

ohoo.. seperti ku tau niezam yang mana.. anyways, selamat menyengalkan diri kat sini.. kekeke.. :p

sitinurulhawa said...

haha.. tringat la dulu masa jalan2 kat angsana. ada pameran alat muzik. pastu tetiba anak dara wak daut ni berenti pastu tros main lagu winter sonata...

huaaaaaaaaaaaaaa..... masa tu lah baru ku tau anak dara wak daut pandai main biola.. eh.. piano..

akak tumpang suka yatt akhirnya dapat apa yg diidam2kan. rajin2la praktis ek. jgn lupa post kat youtube. mana tau bleh jadi youtube celebriti mcm budak mat saleh yg sengih2 tu :P