Saturday, November 26, 2011

Konvokesyen ke-13 UMS

Crazy. Landing je kat KKIA, pecut balik rumah and bersiap-siap untuk masuk ke Dewan Canselor. Nasib baik lah konvo sidang petang. Kalau sidang pagi, memang dah skipped terus dah. Hahahahaha..


Graduates..

It's my 6th year terlibat dengan majlis konvo ni. Bila lah aku nak pencen ye. Keluar masuk dah banyak kali. Tapi PhD nye tak dapat lagi. Muekekekeke.. Ye lah. Entah bila aku nak pergi membelajarkan diri aku ni. Asyik berpoya-poya bab Korea je. Huhuhuhu..

Buku Cenderemata..

Overall the ceremony went well. Cuma adalah satu dua benda yang aku tak puas hati. Graduan bercampur aduk. Tak ikut turutan nama, tak ikut program dan tak ikut kelas. Dah komen banyak kali tapi masih sama. Tak ada tindakan diambik. Boringgg...

Makcik yang dah 8 kali pakai jubah konvo..

Walau apa pun, tahniah kepada semua graduan~! Terutamanya anak-anak murid aku yang berjurusan Sains Komputer tu. Berjaya jugak korang menggenggam segulung ijazah kan. Dah berjaya tu jangan lupakan kami kat sini ye?

1 comments :

niQ AdA niQ AbDuLLaH said...

x ada butang like ke miss..saya nak like..hehhehe..cik yat memang hebat..bila la ye nak jadi traveller macam ni..macam syok je..