Wednesday, January 5, 2011

Selamat Jalan Romeo..

Hurmmm.. Let's see..

Coffee House..
Personal Taste..
Playful Kiss..
My Girlfriend is a Gumiho..
Oh My Lady..
Sungkyunkwan Scandal..

Tu yang complete dengan sub semua. Yang tak complete dan ada yang hampir-hampir habis disedut..

Secret Garden..
Marry Me Mary..
It's OK Daddy's Girl..
Dong Yi..
Prosecutor Princess..

Tu baru drama. Variety shows?

Running Man (Up to date)..
We Got Married Season 2 (Up to date)..
Various shows involving SuJu..
Ada lagi tapi tak ingat..

Kenapa dengan semua kat atas ni. Well, semalam aku bergaduh dengan kawan aku yang separa hensem tu. And the rest is history. Korang paham-paham sendiri lah..

2 comments :

azratul madihah said...

kira gempak tu...cuma rm189 + 500 gb berbaloi-baloi ada kawan2 macam 2 walaupun separa hensem...

Misako said...

alahai.. merajuk kah dia.. mudah2an boleh dipujuk semula... kalau tak, list ko yatt tinggal memori..