Thursday, September 3, 2009

Misi Mencari Ji Hoo Sunbae: BERJAYA!!

Hikhikhik.... Terawang-awang rasanya bila nampak Ji Hoo sunbae depan mata. Hikhikhik.. Sengih, senyum sampai ke telinga. Angau dah aku ni...


Angaaauuu.. Aku lambai kat dia, Ji Hoo sunbae lambai balik kat aku.. Memang angaaauuu... Hahaha..


Ni dah kat airport.. Waduh.. Waduh.. Comel banget!


Ehem.. ehem.. Ko pandang aku ekk Ji Hoo? Angaaaauuu...

Bagi yang tak kenal, nama dia bukan Ji Hoo ye. Nama dia Kim Hyun Joong. Ji Hoo tu nama watak dia dalam drama korea Boys Over Flower. Dia dan geng ~ SS501 ada kat KK untuk 4 hari start 31 ogos baru ni untuk buat satu special project untuk fans dia. Dah alang-alang dia kat KK kan. Memang sakan aku pergi skodeng. Bukan senang nak jumpa artis malatop dari Korea datang ke Malaysia especially KK ni! Kan? Hahahaha..

Arghhhh.. Sambung angau balik.. Muekekeke...


My full FA can be found here --> http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=418438&extra=&page=98 @ post #2430

or here --> http://moleqobsession.blogspot.com/2009/09/ss501-kota-kinabalu.html

Dan ada jugak yang rajin mentranslate ke English. Tapi tunggang langgang jadinya. Kekekekek.. --> http://ss501ufo.blogspot.com/2009/09/photograph-of-ss501-departing-kota.html

7 comments :

erniedah said...

wowwwwww yat. siap lambai dalam bus tu.. cutenyaaaa... aku pulak terasa dia lambai aku. hahahaha walaupun gambo..

mun-e said...

ensemnyaaaa... oppa~~~ ;p

za said...

kak yat..za pg dkt kl..mmg die sangat hensem..berbaloi tgu 5jam kat one world hotel itu...
pretty boys gile2

CikSengal said...

ernie,
haha.. bagi chance laa.. tapi sonot ahh dia lambai2..

mun-e,
memang hensem.. dalam tv tak bape hensem sangat..

za,
sakannya pegi.. akak kalau betul2 kipas susah mati mau ikut skali naik flight tu pi kl.. haha..

Bee said...

Ohhh tidak... why didn't I know about this?? Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

CikSengal said...

hahaha.. tak ramai yang tau.. tu yang best pi skodeng.. kalau ramai tau mesti susah nak skodeng coz semua dok mengerumun..

bee said...

Ni jeles tahap dewa dah ni huhuhuhu