Huangpu River Cruise, Shanghai

Menyengal 5 hari 4 malam di Shanghai..

Hallasan, JEJU!

Ongoing. Masih menulis..

Madinah, Saudi Arabia

CikSengal jadi budak baik bila pergi ke sini..

The Peak, Hong Kong

Ni tahun depan baru update entries..

Tuesday, April 20, 2010

Twitting!!

Aku tak pernah nak ambik port pasal Twitter ni. Tapi disebabkan budak dua orang tu and more to come, aku gagahkan juga diri sign up. Walaupun sepatah haram aku tak paham. Kekeke..

Tarikh hari ni buat aku teringatkan bulan lepas. Aku meroyan pasal budak-budak ni jugak. When will I grow up and quit meroyan pasal bidang ni? Huh? NEVER I guess.

So bear with me lah kawan-kawan ye. Jangan sisihkan aku disebabkan minatku ini.. ^__^

Monday, April 19, 2010

Merepek @ 3 am..

KAPOKK!! (Sila tanya orang jawa apa makna kapok. Hehehe.. )

Siapa suruh kau tangguh-tangguh marking segala benda yang nak dimarking? Kan, sampai ke subuh nanti pun jangan haraplah kerja-kerja kau ni nak habis. Padan muka kau!!

Well, tinggal sikit je lagi ni. For one course lah. Lagi 3 courses aku tolak tepi dulu lah. Dah mereng dah aku dibuatnya.

Errmm.. Tension, tension jugak. Tapi aku sebenornye tak sabar nak tunggu Sabtu ni. Ada apa? Tungggguuuuu!!..... Hehehehe..

Thursday, April 1, 2010

Dear Blog..

Kesian kau blog! Bukannya aku nak neglect, ignore kau sampai berbulan-bulan lamanya. Cuma skill mengarang aku entah hilang ke mana. Macam dah jauh lari meninggalkan aku. Chewahh.. Nanti la ye blog. Banyak cerita aku nak cerita dengan kau. Macam-macam aku buat sepanjang 3 bulan pertama tahun 2010 ni. Aku pergi Jakarta. Ah wait! Trip aku ke Bali aku belum cerita lagi dengan kau kan? Selagi cerita pasal Bali belum settle, macam mana aku nak cerita pasal trip aku ke Jakarta pulak? Huhuhu.. Lambat lagi la jawabnya kan blog kan? Kisah pengembaraan aku ke Simpang Mengayau lagi. Kisah menghabiskan duit kat KLBF2010 lagi. Dan yang paling excited sekali ialah kisah aku meroyan di Bukit Jalil pada 20 March yang lepas. APAAA?? Aku pergi tengok konsert AF? Oh pelissssssss... Ko tunggu laa ye dear blog. Besok lusa, kerja-kerja aku semua dah siap, aku cerita dengan kau. Kau jangan lari pulak tau!!