Huangpu River Cruise, Shanghai

Menyengal 5 hari 4 malam di Shanghai..

Hallasan, JEJU!

Ongoing. Masih menulis..

Madinah, Saudi Arabia

CikSengal jadi budak baik bila pergi ke sini..

The Peak, Hong Kong

Ni tahun depan baru update entries..

Thursday, July 17, 2008

Hell Yeah!!

Hi guys..
Lama betul kan aku tak update kat sini? 2 bulan aku dok merantau ke tempat orang. Banyak kisah, pengalaman yang aku kutip. Dari yang manis, pahit, masam, masin, tawaq hebiaq, semuanya ada. Aku akan share semuanya ngan korang kat sini. Now, tengah mencari masa yang sesuai je untuk ku luahkan semua yang ada. From time to time jenguk2 la sini. Aku akan update sket2 mengikut kemampuan aku. So, please stay tuned.................